Lieve Annika,

Wat zou de wereld mooi zijn zonder geweld, hongersnood, ziekte, vervuiling en andere ellende. Als we allemaal zo gul zouden zijn als N. en niets voor onszelf zouden wensen, maar alleen maar goede dingen voor anderen, dan zou er al zo veel veranderen! Wat een prachtig kind heb je!

In deze roerige en vooral onzekere tijden voor jullie vind ik het extra vervelend dat we zo ver uit elkaar wonen. Dat we niet even een wijntje kunnen doen, een film kunnen kijken of samen de hort op om je even ergens anders aan  te laten denken. Gelukkig heb je allemaal lieve mensen om je heen met wie je dat wel kan, en ben ik slechts een telefoontje of berichtje bij je vandaan.

Geniet van jullie weekendje weg en van elkaar! Maak plezier, geef gul en knuffel iedereen zo vaak als je kan!

Liefs Imre

PS: voor als je even boos bent op de hele wereld – en volgens mij snapt iedereen dat je in deze periode niet altijd optimistisch kan zijn – en lekker wil afreageren:

Leave a Reply